VOLIERENWERKING

Onder leiding van voorzitter Marc De Coninck, heeft "De Nachtegaal Brugge" in 't verleden reeds de medewerking gegeven voor het plaatsen van verschillende volières in woon en zorgcentra voor senioren en ontmoetingsplaatsen voor anders valide personen.

De vogels die de volières bevolken worden meestal  geschonken door de leden of aangekocht door het bestuur.

Het onderhoud en de dagelijkse verzorging in de volières gebeurt door aangeduide personen ter plaatse alsook onder toezicht van een bestuurlid van onze vereniging.

Om overbevolking te voorkomen in de volières worden er op bepaalde tijdstippen vogels geruild met andere volières en waar het nodig is, vogels bijgeplaatst.

Volière "Regina Coeli" 8200 Sint-Andries

Geopend op 8 augustus 1996

Volière "Avondrust" 8490 Jabbeke

Geopend op 14 september 1997

Volière "Herdershove" 8000 Brugge

Geopend op 17 mei 2003

Foto's van de volièren

Buiten onze wil om zijn de foto 's van de volières verwijderd, in de lente van volgend jaar zullen we alle volières bezoeken en een nieuw foto reportage toe voegen aan de volières.