Koninklijke vereniging

“DE  NACHTEGAAL  BRUGGE”

Nieuwsbrief 2 - 2020

Een jaar 2020 dat we niet snel zullen vergeten, het coronavirus dat ons een
volledig ander leven opdrong en waar we nog geen uitzicht over hebben. Familiaal is iedereen wel op een of ander moment geconfronteerd geweest met de gevolgen van covid – 19. Veel vrienden uit onze eigen familie en/of
vriendenkring zijn overleden zonder dat we ze nog een laatste groet konden brengen.  Het leven is voor ieder van ons veranderd, het verenigingsleven is terug gedrongen tot onbestaand niveau en toch roepen we op, om nog steeds vol te houden, het zal ooit terug beter worden.

Voor onze oudere leden die niet overweg kunnen met de computer is het een
ware ramp. In de moderne wereld gebeurt alles de dag van vandaag digitaal.
Uit een greep in de vele hobby’s plaatsen we voor ons “Het houden en kweken
van vogels” voorop; een liefhebberij die we van kindsbeen af zijn bijgebracht
door onze ouders, grootouders, vrienden en kennissen.
Dit betekent dat we ons moeten aanpassen aan de dagelijks veranderende berichtgeving. We waren er van overtuigd dat de plande nieuwjaars-receptie op 24 januari 2021 het begin zou zijn van een nieuwe start. Niets is minderwaar, nu moeten we melden dat deze voorziene nieuwjaarsreceptie op 24 januari 2021niet zal doorgaan.

Onze volgende activiteit is dan voorzien op 28 maart 2021, een ledenvergadering met voordracht of film. Op deze vergadering zal aan alle aanwezigen een aperitief aangeboden worden dat we dan als “weerziens- aperitief “ zullen omdopen, dit ter vervanging van de nieuwjaarsreceptie.

Om deze vergadering af te sluiten zal nog een gratis tombola voor alle
aanwezigen voorzien zijn, dit ter vervanging van de aanwezigheidstombola 2020

Door de onvoorziene omstandigheden heeft het bestuur beslist om nog een
bijkomende ringbestelling te laten doorgaan, de bestellingen moeten uiterlijk
tegen 24 januari 2021 bij Jacques Driesen (jacques.driesen@telenet.be / tel.nr.
050 675850) – Raadsherenlaan, 31 8310 Sint Kruis zijn ingediend, levering dan voorzien tegen de algemene ledenvergadering in maart 2021.
Ten gepaste tijd zal iedereen verder ingelicht worden over het verder verloop van de werking van onze vereniging. Het bestuur dankt reeds de vele leden die hun lidgeld 2021 betaald hebben en eveneens de leden die hun kweekringen bestelden.

Hou het veilig, zorg goed voor uzelf en zij die u dierbaar zijn.

Namens het bestuur van De Nachtegaal Brugge wensen wij u een gezond 2021.

Foto’s Edver : Wintergloed 2020 Brugge