Zondag 21 januari 2018 om 10 uur

Gaston  Roelandtsplein  2

8310 Assebroek - Brugge

Geachte leden,

Naar aanleiding van het 65 jarig bestaan in 2018 heeft het bestuur beslist het jaarprogramma van onze vereniging “De Nachtegaal Brugge” aan te passen voor de toekomst.

Dit jaar starten we met een “Nieuwjaarsreceptie” gratis aangeboden aan al onze leden en hun partner. Deze nieuwjaarsreceptie kom wel in aanmerking voor de aanwezigheidsbeloning van 2018.

Onze voorzitter en het bestuur verwelkomen iedereen en voorzitter Marc zal een korte toelichting geven over de toekomst van onze “Nachtegaal Brugge” anno 2018

De bestelde kweekringen 2018 worden uitgedeeld en op de achtergrond wordt het wel en wee over het verleden van onze vereniging nog eens in beeld gebracht.

Met een drankje en een hapje word getoast op het “Nieuwe jaar”.

Eveneens zal het nog mogelijk zijn ringen 2018 te bestellen en het lidgeld 2018 te betalen.

We verwachten alle leden op deze nieuwjaarsreceptie.

En wie weet, breng ook een eens nieuw lid mee.