Zondag 27 januari 2013 om 9 uur 30

Niet tegenstaande de slechte weersomstandigheden waren toch heel wat leden naar de vergadering gekomen
Na de tradionele nieuwjaarswensen van de voorzitter en zijn bestuur werd ovegegaan tot de dagorde. Allerlei nieuwmededelingen vanuit de K.B.O.F werden voorgesteld, alsook een dankwoord naar de leden toe die het de moeite vonden om eens naar Hasselt te gaan om een bezoek aan het wereldkampioenschap "Zang en Siervogels" te brengen.
Nadien werd overgegaan naar de prachtige natuurfilms gepresenteerd door D. Devos, films die hij vollledig zelf gemaakt heeft en van zeer hoog nivea waren.
Daarna werd overgegaan naar de tombola en heel wat leden mochten tevreden naar huis gaan met een of meer prachtige prijzen verbonden aan deze tombola.