Zondag 16 januari 2011 om 9 u 30

Uitnodiging voor de 1ste algemene ledenvergadering van 2011.

Onder een zeer ruime belangstelling werd het startschot gegeven voor de activiteiten van 2011.

Na de toespraak van de voorzitter Marc Deconinck en het overmaken van de nieuwjaarswensen werd er over gegaan tot het verder vervolg van de samenkomst.

Een korte hulde werd gebracht aan ons lid Filip Bruneel die op de nationale kampioenschappen in Wieze 2010 een prachtig reslutaat verwezenlijkte met zijn geliefde tentoonstellingsvogels, de glosters met zijn stamnummer 166.

Het bestuur verwendde alle aanwezigen met een zeer mooie natuurfilm over "De warandeputten in Moerbrugge"

De secretaris had het zeer druk en mocht tevens enkele nieuwe leden inschrijven. De laatste bestellingen bij de ringendienst werden tevens genoteerd.

De foto's  geven een duidelijk sfeerbeeld van deze zeer geslaagde vergadering.