Zondag 28 november 2010 om 9u30

4de algemene ledenvergadering 2010

Thema:    Statutaire vergadering + algemene werking

Locatie:          Feestzaal Trammelant (café Tramhuis)
                        Gaston Roelandtsplein 2
                        8310 Assebroek

Deze statutaire vergadering mocht op een ruime belangstelling rekenen van onze leden.

Secretaris André had het zeer druk met de leden die hun lidgeld 2011 betaalden. Enkele nieuwe leden werden eveneens genoteerd.

Bij de ringendienst met Eddy als verantwoordelijke was het eveneens druk, bestelde ringen 2011 werden verdeeld, nieuwe  ringbestellingen werden genoteerd.

Voorzitter Marc maakte van de gelegenheid gebruik om een woordje uitleg te geven over de fabricage van de kweekringen en aan welke creteria deze ringen moeten voldoen.

Vervolgens werd een overzicht gegeven over de financiële toestand van de vereiging en over de reeds geplande activiteiten voor 2011.

Deze vergadering werd afgesloten met een gratis tombola voor alle leden en een aanwezigheidsbeloning voor de leden die in 2010 alle vergaderingen hadden bijgewoond.
Zij gingen allen naar huis met fles wijn, een ideale gelegenheid om de eindejaarsfeesten te starten.

Secretaris André bij het inschrijven van een nieuw lid Paul onze lokaaluibater met een assistent Aandachtige leden Trouwe leden in gesprek Sfeerbeeld in de zaal Sfeerbeeld leden onder elkaar