Koninklijke vereniging

“DE  NACHTEGAAL  BRUGGE”

Geachte leden,

Het bestuur wenst iedereen een aangenaam verlof toe.

Van zodra we over de ringformalteiten beschikken zal deze medegedeeld worden via een nieuwsbrief aan de leden die hun mailadres ter beschikking hebben gesteld aan de vereniging..

Kweekringen 2020

Leden die willen de kweek aanvangen in de winterperiode krijgen de mogelijkheid hun ringen voor 2020 in augustus 2019 reeds te bestellen.

Deze bestelling wordt dan verdeeld begin oktober dit jaar. De bijkomende  kosten voor deze bestelling worden dan verrekend onder de leden die zo’n vroege bestelling hebben aangevraagd. Kweekringen voor Europese vogels worden maar verdeeld vanaf 1 januari 2020 en kunnen dus besteld worden met normale bestelling van september 2019.

Meer informatie is steeds te bekomen bij onze ringverantwoordelijke Jacques Driesen.