nr 2 2018

Nieuwsbrief 2 – September 2018

Beste leden,

“Het is weer voorbij die mooie zomer …….”

Tijd om het nieuwe kweekseizoen voor te bereiden.

De nodige formulieren voor het bestellen van de kweekringen kan je aan treffen onder de rubriek "KWEEKRINGEN 2019"

De kweekringen kunnen van nu besteld worden en dit voor de
1ste bestelling tot uiterlijk
7 OKTOBER 2018 – de levering is dan voorzien tegen de ledenvergadering van november.

Een 2de bestelling kan gebeuren tijdens de ledenvergadering van 25 november 2018 (levering is voorzien in januari 2019).

Nog even dit ter herinnering brengen:

Om kweekringen te bestellen moet men lid zijn van de K.B.O.F. en van “De Nachtegaal Brugge” en zijn lidgeld voor 2019 betalen.

Het lidgeld bedraagt 25,--euro

Het te betalen bedrag, zijnde het lidgeld + de prijs van de kweekringen, dient te worden gestort op rekening

BE75 7512 0604 8551 van “De Nachtegaal Brugge – Kweekringen”

De bestelformulieren dienen ONDERTEKEND te worden opgestuurd (mag ook per email) naar Jacques

Driesen – Raadsherenlaan,31 8310 Sint Kruis – email: jacques.driesen@telenet.be

De indexlijst met de ringmaten kan worden geraadpleegd op de website van de KBOF – www.kbof.be (in de linker kolom vind je “Documenten & Formulieren” -Ringmaten_2019.docx).

Verdere info en bestelformulieren zijn te vinden op bijgaande pagina’s van kweekringen

De Nachtegaal Brugge.