nr 1 2018

Uitslag vinkenzetting

“Ereprijs De Nachtegaal Brugge”2018

Onder een stralende zon werd de jaarlijkse “Ereprijs DE NACHTEGAAL” georganiseerd door “De Molenzangers Brugge” op zaterdag 23 juni 2018 om 8u30.

De opkomst lag met 28 vogels in de lijn van de voorgaande jaren.

De Nachtegaal was vertegenwoordigd door voorzitter Marc De Coninck en ringverantwoordelijke Jacques Driesen.

Een open wedstrijd,  met als winnaar Johny Franckaert uit Maldegem met de vink “Biko” 623 liedjes, die de prachtige trofee mocht ontvangen.

De eerste prijs “Lid van De Nachtegaal Brugge” was voor Dirk Hindyckx met zijn vink “Tuurke” goed voor 460 liedjes en 1ste dame was Noë Gwenny met de vink “Léon” goed voor 529 liedjes, beiden eveneens winnaar van een mooie trofee.

Het Bestuur van De Nachtegaal Brugge dankt alle aanwezige vinkeniers alsook De Molenzangers voor hun inzet.

Uitslag van de zetting

GDPR - Privacyverklaring

Beste leden,

Ook wij dienen als vereniging te voldoen aan de nieuwe reglementering inzake de privacy. Op onze website “www.denachtegaalbrugge.brugseverenigingen.be/, alsook op de website van de KBOF www.kbof.be vinden jullie de nodige informatie.

Belangrijke punten: je gegevens worden enkel gebruikt voor het bijhouden van het ledenbestand en de activiteiten waar je aan deelneemt. Ze worden met niemand gedeeld, tenzij er een wettelijke basis voor is. Je hebt recht op inzage en verbetering.

K.B.O.F - W.E.V.