Laatste aanpassing op 01 janauari 2021

denachtegaalbrugge.brugseverenigingen.be/Uitnodiging

Kerst en Nieuwjaarwensen 2020

Op bijgevoegde foto even klikken, deze foto vergroot dan automatisch

DE NACHTEGAAL

Van harte welkom op de site van onze “Koninklijke Vereniging De Nachtegaal Brugge”.

Sinds het ontstaan van de vereniging  op  28 augustus 1953 staan wij ter beschikking om u met raad en daad bij te staan in het uitoefenen van uw geliefde hobby.

De Nachtegaal Brugge is steeds aangesloten geweest bij de Koninklijke Belgische Ornithologische Federatie (K.B.O.F.)

Vogels houden en kweken is niet alleen cultureel en wetenschappelijk verantwoord, het is ook een duurzame vorm van vrijetijdsbesteding en eveneens een zekere manier om hun verdwijning te voorkomen.

Onze vereniging helpt u deze mooie vorm van vrijetijdsbesteding nog mooier te maken en de vogelliefhebberij in het algemeen een maximale toekomst te verzekeren.

Wordt lid bij de "Koninklijke Vereniging De Nachtegaal Brugge" omdat wij van vogels houden.